تور ایتالیا و فرانسه - پاییز و زمستان ۹۸

تور ۸ روزه ایتالیا و فرانسه
توضیحات اجمالی

 

بدون شک سفر به دو کشور ایتالیا و فرانسه و گردش در یکی از محبوب ترین پایتخت های دنیا، پاریس، خاطرات شیرین و فوق العاده به یادماندنی را برای شما رقم خواهد زد.

تور 8 روزه ایتالیا و فرانسه (4 شب پاریس+ 1 شب ونیز+ 2 شب میلان) در تاریخ 3 آبان و 21 بهمن ویژه اعضای محترم سازمان نظام پزشکی برگزار می شود.

توضیحات بیشتر
پیش ثبت نام

درباره تور

گردشگران در این تور به مدت 8 شب در هتل های چهار ستاره این دو کشور زیبا اقامت خواهند داشت.

گشت های شهری و بازدید از جاذبه های گردشگری سه شهر پاریس، ونیز و میلان از برنامه های این تور می باشد.

 

  • پرواز از تهران و ورود به پاریس- ترانسفر و استقرار در هتل
  • گشت در پاریس شامل: میدانا توال- خیابان شانزهل یزه- میدان کنکورد- مقبره ناپلئون بناپارت- گالري لافایت-اپرا- کلیساي سکره کور
  • بازدید نیمروزي از موزه ي لوور
  • پرواز از پاریس به سمت ونیز- استقرار در هتل و گشت شهري در ونیز
  • ترك ونیز به سمت میلان
  • وقت آزاد یا گشت آپشنال کاخ ورساي
  • گشت شهري میلان شامل: قلعه ي اسفورزا- کلیساي دام- بافت قدیمی شهر
  • پرواز از میلان به تهران و پایان تور.

خدمات تور

- پرواز مستقیم از تهران با هواپیمایی های معتبر
- اخذ ویزای توریستی
- اخذ بیمه مسافرتی
- ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی
- 8 شب اقامت در هتل 4 ستاره  بهمراه صبحانه
- اجرای یک گشت شهری (City tour) در شهر محل اقامت
- همراهی مترجم و راهنمای فارسی زبان در کل مدت تور

هزینه تور

هر نفر در اتاق 2تخته  1390 € + هزینه پرواز

4-11 سال با تخت  1290 € + هزینه پرواز

4-2 سال بدون تخت  790 € + هزینه پرواز

 

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل  گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور

2)2 قطعه عکس 5/3*5/4 رنگی،تمام رخ،زمینه سفید،کاملا از روبرو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد و حداکثر  برای 6 ماه اخیر(عکس با گذرنامه و ویزاهای  قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه متقاضی  و همراهان

4)اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.)

الف)حساب های جاری :کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی(زمان صدور حداکثر یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت باشد)

ب)گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش حساب سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک(زمان صدور حداکثر یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت باشد)

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 700/000/000 ریال باشد.

5)اصل و ترجمه سند مالکیت

7)اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف)پزشکان :پروانه مطب یا حکم کارگزینی،به همراه سه فیش آخر حقوقی از محل کار،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی، در صورت دارا بودن سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،

ب)وکلا:پروانه وکالت.

ج)مشاغل دولتی:حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال،سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،سه فیش آخر حقوق

د)مشاغل غیر دولتی :گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، قرارداد کاری

ه)بازنشسته :ارائه حکم بازنشستگی ، کارت بازنشتگی، سه فیش آخر حقوقی

و)خویش فرما:جواز کسب،فیش آخرین پرداخت مالیات، آخرین آگهی تغییرات، معرفی نامه از اتحادیه

ز)معلمان و اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه :اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،کارت پرسنلی

ح)دانش آموزان،دانشجویان،اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ارائه ی اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8)برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

9) کپی مدارک شغلی سرپرست برای دیگر اعضای خانواده

هزینه ورودی سفارت:

2-6 سال :   30                6-12 سال :65                               12 سال به بالا :90 

 

*حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری در مکز انگشت نگاری VFS الزامی می باشد.

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می ماند.

*چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ 800/000/000 تا ریال در وجه آژانس هواپیمایی ،اصل سند مالکیت و چک بانکی جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

توضیحات ضروری

اجرای یک گشت شهری در شهر های محل اقامت بر عهده آژانس می باشد.

در صورت تقاضای مسافر ، گشت های آپشنال با هزینه مازاد ارائه می گردد.

ارائه ضمانت برگشت الزامی می باشد.

سایر تور های مشابه
تور اتریش و مجارستان - پاییز و زمستان 98
تور اتریش و مجارستان - پاییز و زمستان 98
  • 7 مهر - 4 آبان - 11 آبان – 9 آذر – 7 دی
  • از ۶۹۰ یورو
تور ایتالیا - پاییز  98
تور ایتالیا - پاییز 98
  • 19 مهر – 23 مهر – 8 آذر
  • از ۶۹۰ یورو
ورود به حساب کاربری

عضو نیستید؟ ثبت نام کنید

فراموشی رمز عبور
ثبت نام

عضو هستید؟ وارد شوید