توضیحات اجمالی

4 شب رویایی را در شهر زیبای پاریس سپری کنید. فصل پاییز و زمستان در شهر پاریس جلوه ویژه ای دارد به طوری که که هر ببینده ای را مجذوب میکند.

بدین منظور تور 5 روزه پاریس در تاریخ های  22 مهر – 5 آبان – 13 آبان – 21 بهمن ماه ویژه همکاران برگزار می شود.

توضیحات بیشتر
پیش ثبت نام

برنامه کامل سفر

  • پرواز از تهران به پاریس- ورود به پاریس و استراحت در هتل
  • گشت شهري شامل: خیابان شانزلیزه- برج ایفل- میدان اتوال- میدان کنکورد- ترکادرو- اپرا- گالري لافایت
  • گشت آپشنال تمام روز پاریس شامل موزه لوور- کاخ ورساي
  • وقت آزاد یا گشت آپشنال دیزنی لند
  • پرواز از پاریس به تهران و پایان تور.

خدمات تور

- پرواز مستقیم از تهران با هواپیمایی های معتبر
- اخذ ویزای توریستی
- اخذ بیمه مسافرتی
- ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی
-  اقامت در هتل 4 ستاره بهمراه صبحانه
- اجرای یک گشت شهری (City tour) در شهر محل اقامت
- همراهی مترجم و راهنمای فارسی زبان در کل مدت تور

هزینه تور

هر نفر در اتاق 2تخته  690 € + هزینه پرواز

4-11 سال با تخت  590 € + هزینه پرواز

4-2 سال بدون تخت  390 € + هزینه پرواز

نکات تور

1- با توجه به گارانتی بودن هتل و ترانسفر، هنگام ثبت نام، پرداخت 50 درصد مبلغ تور الزامی میباشد.

2- استاندارد تمام اتاق ها در هتل هاي محل اقامت دو تخته است و چیزي به نام اتاق سه تخته وجود نداردتوجه مسافران سه نفره را به این نکته جلب می نماییم که تخت سوم در  تاق سه تخته، از نوع سفري است که در صورت موجود بودن به صورت موقت در اتاق دو تخته گذاشته میشود . همچنین به علت مسائل امنیتی در هتل هاي طرف قرارداد اتاق های تو در تو connecting rooms وجود ندارد.

3- مسئولیت کنترل گذرنامه، از جهت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر میباشد.

4- مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده جهت نگشت نگاري در سفارت مربوطه حضور داشته باشند.

5- اصل مدارك مسافرین تا زمان بازگشت از سفر نزد آژانس باقی میماند.

6-ارائه ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ حداقل 100/000/000 تومان برای هر نفر به صورت ضمانت نامه بانکی و یک فقره چک 400/000/000 تومانی برای هر خانواده ضروری است که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت نامه بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.

7- نرخ اتاق سینگل به ازاي هر شب 90 یورو به تعداد شب هاي اقامت، به هزینه تور اضافه می شود.

8- هزینه ورودي سفارتترجمه مداركعوارض خروج  از کشورنهار و شامورودي اماکن دیدنی و گشت هاي آپشنال به عهده مسافر  است.

9- درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه، یک میلیون تومان از مسافر کسر و مابقی مبلغ عودت میگردد.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل  گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور

2)2 قطعه عکس 5/3*5/4 رنگی،تمام رخ،زمینه سفید،کاملا از روبرو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد و حداکثر  برای 6 ماه اخیر(عکس با گذرنامه و ویزاهای  قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه متقاضی  و همراهان

4)اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.)

الف)حساب های جاری :کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی(زمان صدور حداکثر یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت باشد)

ب)گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش حساب سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک(زمان صدور حداکثر یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت باشد)

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 700/000/000 ریال باشد.

5)اصل و ترجمه سند مالکیت

7)اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف)پزشکان :پروانه مطب یا حکم کارگزینی،به همراه سه فیش آخر حقوقی از محل کار،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی، در صورت دارا بودن سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،

ب)وکلا:پروانه وکالت.

ج)مشاغل دولتی:حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال،سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،سه فیش آخر حقوق

د)مشاغل غیر دولتی :گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، قرارداد کاری

ه)بازنشسته :ارائه حکم بازنشستگی ، کارت بازنشتگی، سه فیش آخر حقوقی

و)خویش فرما:جواز کسب،فیش آخرین پرداخت مالیات، آخرین آگهی تغییرات، معرفی نامه از اتحادیه

ز)معلمان و اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه :اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،کارت پرسنلی

ح)دانش آموزان،دانشجویان،اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ارائه ی اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8)برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

9) کپی مدارک شغلی سرپرست برای دیگر اعضای خانواده

هزینه ورودی سفارت:

2-6 سال :   30                6-12 سال :65                               12 سال به بالا :90 

اطلاعات تماس

سپیدویزا -  آدرس دفتر مستقر در سازمان : مشهد ، بلوار سجاد، خیابان حامد جنوبی 11 ، روبروی پارک جامی ، سازمان نظام پزشکی ، طبقه اول

 

051-36031060

www.refahipezeshki.Com

telegram: sepidsupport1

سایر تور های مشابه
تور اتریش و مجارستان - پاییز و زمستان 98
تور اتریش و مجارستان - پاییز و زمستان 98
  • 7 مهر - 4 آبان - 11 آبان – 9 آذر – 7 دی
  • از ۶۹۰ یورو
تور ایتالیا - پاییز  98
تور ایتالیا - پاییز 98
  • 19 مهر – 23 مهر – 8 آذر
  • از ۶۹۰ یورو
ورود به حساب کاربری

عضو نیستید؟ ثبت نام کنید

فراموشی رمز عبور
ثبت نام

عضو هستید؟ وارد شوید