ویزای تحصیلی کانادا

فرصتی بی نظیر برای تحصیل در کانادا
توضیحات اجمالی

یکی از بهترین روش های مهاجرت به کانادا از طریق ادامه تحصیل است که فرد می تواند با داشتن یک سری شرایط خاص به این کشور مهاجرت کند. اینکه شما در چه سنی باشید تفاوت زیادی نمی کند. شما در هر سنی می توانید برای ادامه تحصیل در کانادا و سپس اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمائید.
شبکه سپید خدمات اخذ ویزای تحصیلی را با شرایط کاملا ویژه برای خانواده محترم اعضاء جامعه پزشکی انجام می دهد.
برای دریافت مشاوره رایگان لطفا روی دکمه مشاوره رایگان کلیک نمائید.

توضیحات بیشتر
درخواست مشاوره رایگان

درباره ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا یکی از انواع ویزا های موقت کانادا می باشد که فرصتی بی نظیر را جهت تحصیل و سپس دریافت اقامت دائم و شهروندی در این کشور برای فرد فراهم می آورد.
به طور دقیق تر این ویزا به دو نوع دانش‌آموزی و دانشجویی تقسیم می شود.
دانش آموزانی که مدرک دیپلم دریافت نکرده اند نیاز به مدرک زبان انگلیسی ندارند و با پرداخت شهریه ای حدود 15 تا 17 هزار دلار سالیانه می توانند در مدارس خصوصی تحصیل کنند.
افراد زیر 18 سال باید دارای مدرک دیپلم باشند که بعد از تطبیق دروس می توانند در یکی از دانشگاه های کانادا ادامه تحصیل دهند و حق کار از دولت کانادا دریافت کنند.
برای آن دسته از افرادی که متقاضی ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند، داشتن مدرک زبان انگلیسی (تافل، آیلتس و ...) لازم است.
با داشتن ویزای تحصیلی، دانشجو حق 20 ساعت کار در هفته را خواهد داشت و افرادی که به عنوان همراه شخص هستند می توانند بدون هیچ محدودیتی مشغول به کار شوند.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی

نامه پذیرش از مراکز معتبر آموزشی
برنامه تحصیلی یا همان Study Plan
اسکن صفحه اول پاسپورت و سایر صفحات ممهور آن
عکس 4.5*3.5 زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد

ترجمه مدارک زیر:

شناسنامه
نامه تمکن مالی
مدارک تمکن مالی از بانک
فرم های درخواست ویزا

مدت زمان اخذ ویزای تحصیلی

بر اساس وب سایت رسمی سفارت کانادا، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بدون احتساب زمان مورد نیاز برای انگشت نگاری برای متقاضیان ایرانی حدود ۱۱ هفته خواهد بود.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی

هزینه ویزای تحصیلی کانادا با اخذ دعوتنامه 1500دلار ویژه اعضاء و خانواده های عضو جامعه پزشکی
هزینه ویزای تحصیلی کانادا بدون دعوتنامه 800 دلار ویژه اعضاء و خانواده های عضو جامعه پزشکی

سایر ویزا های مشابه
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا
  • ویزای توریستی 5 ساله Multiple Entry
ویزای تحصیلی آلمان
ویزای تحصیلی آلمان
  • فرصتی بی نظیر برای تحصیل در آلمان
ویزای تحصیلی ایتالیا
ویزای تحصیلی ایتالیا
  • فرصتی عالی برای تحصیل در ایتالیا
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا
  • ویزای توریستی کانادا همراه با دعوت نامه رسمی کنفرانس
ورود به حساب کاربری

عضو نیستید؟ ثبت نام کنید

فراموشی رمز عبور
ثبت نام

عضو هستید؟ وارد شوید