ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی ۵ ساله Multiple Entry
توضیحات اجمالی

شبکه سپید این امکان را برای اعضاء و خانواده های محترم آنها فراهم کرده است تا بتوانند در زمان کمتر و با هزینه کمتر (245دلار  ) برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنند. اگر بخواهیم راحت تر برای شما توضیح دهیم باید گفت با وجود تیم پشتیبانی قوی شبکه سپید در این زمینه، تمامی مراحل اخذ ویزا با شرایط ویژه و با اطمینان کامل برای اعضای محترم سازمان و خانواده ی ایشان انجام می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی توضیحات بیشتر و برای مشاوره رایگان بر روی درخواست وقت مشاوره کلیک نمائید. ما با شما تماس خواهیم گرفت.

توضیحات بیشتر
درخواست مشاوره رایگان

درباره ویزای توریستی کانادا

با داشتن این ویزا که در ایران به ویزای 5 ساله کانادا معروف است فرد می تواند در هر بار ورود تا 6 ماه را در خاک کانادا بماند. اگر فرد خویشاوندی در خاک کانادا داشته باشد از طریق دعوت نامه راحت تر می تواند ویزا دریافت کند. در صورت نداشتن دعوت نامه حتما باید رزرو بلیط رفت و برگشت و ووچر هتل را به آفیسر سفارت کانادا ارائه دهید. برای وقت سفارت باید به یکی از کشور های همسایه که سفارت کانادا در آن کشور باشد مراجعه کنید تا بعد از مصاحبه کارهای انگشت نگاری را انجام دهید.

در نظر داشته باشید ویزای مالتیپل کانادا، با توجه به تاریخ انقضای پاسپورت شما صادر می شود؛ این به این معناست که ویزای توریستی مالتیپل کانادا، تا مدت زمانی که پاسپورت تان اعتبار دارد، معتبر خواهد بود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی

پاسپورت
عکس 3*5 زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد.
پر کردن فرم های فردی و خانوادگی ویزا

ترجمه مدارک زیر:

شناسنامه
کارت ملی
مدارک شغلی معتبر
مدارک تمکن مالی از بانک
داشتن حداقل یک سند برای هر نفر

اقدامات مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی

پرداخت هزینه های قانونی مربوط به سفارت

ارسال دعوتنامه از طریق خانواده یا دوست (در صورت امکان)

پیکاپ ویزا از ایران به سفارت کانادا در کشور ترکیه

انجام انگشت نگاری سفارت کانادا (در استانبول یا آنکارا)

مدت زمان اخذ ویزای توریستی

150 روز کاری پس از ارسال مدارک

هزینه اخذ ویزای توریستی

260 دلار جهت اخذ ویزا 

اقدام جهت اخذ ویزای توریستی

گام نخست جهت اخذ ویزای توریستی کانادا، دریافت اطلاعات است

شما می توانید بر روی دکمه درخواست وقت مشاوره کلیک کنید و  یا با شماره تلفن های  05136031060  (در زمان اداری) و  09154520964 (از ساعت 14 الی 22) تماس بگیرید

شبکه سپید این امکان را برای همکاران و خانواده اعضاء جامعه پزشکی فراهم کرده که با کمترین زمان و هزینه خدمات اخذ ویزا را با کیفیت و اطمینان بالا دریافت نمایند.

سایر ویزا های مشابه
ویزای تحصیلی کانادا
ویزای تحصیلی کانادا
  • فرصتی بی نظیر برای تحصیل در کانادا
ویزای تحصیلی آلمان
ویزای تحصیلی آلمان
  • فرصتی بی نظیر برای تحصیل در آلمان
ویزای تحصیلی ایتالیا
ویزای تحصیلی ایتالیا
  • فرصتی عالی برای تحصیل در ایتالیا
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا
  • ویزای توریستی کانادا همراه با دعوت نامه رسمی کنفرانس
ورود به حساب کاربری

عضو نیستید؟ ثبت نام کنید

فراموشی رمز عبور
ثبت نام

عضو هستید؟ وارد شوید